TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

... it's not about brand, it's about sytle - MASNI fashion & style

Minden az elállásról

Amennyiben el szeretnél állni a vásárlástól, és vissza szeretnéd küldeni a terméket, azt az átvételtől számított 14 napig tudod megtenni. 

A vásárlástól indoklás nélkül el tudsz állni, így természetesen akkor is, ha nem jó a méret, vagy mégse tetszik a megrendelt termék, vagy egyszerűen csak nem érzed jól magad benne. Az elállási nyilatkozatunkon szerepel egy megjegyzés rovat, ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük ha megírod a visszaküldés okát.

 

INFORMÁCIÓK ÉS A VISSZAKÜLDÉS LÉPÉSEI

 

  • Töltsd ki olvashatóan az elállási nyilatkozatot, és csomagold be a terméket. A rendelés azonosítót a rendelés visszaigazoló email-ben találod. Az elállási nyilatkozatot, és amennyiben kaptál papír alapú számlát, tedd be a termék mellé.
  • Minden megvásárolt termékünk egy vonalkódos termékcímkével van ellátva. Ezt a visszaküldött termék részének kell tekinteni, visszaküldés esetén az etikettnek sértetlenül, a terméken kell lennie.
  • Visszajuttatni a terméket postán csomag küldeményként, futárszolgálattal (bármelyik), vagy személyesen lehet. Az utánvéttel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni.
  • A termék/-ek visszaküldésének szállítási költsége minden esetben a vevőt terheli.
  • Amint a vissza áru megérkezik, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, és 14 napon belül visszautaljuk az összeget a megadott bankszámlaszámra. Jelenleg csak és kizárólag magyar bankszámla számra vállaljuk a visszautalást, így kérlek magyar számlaszámot adj meg az elállási nyilatkozatban.

 

 TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI CÍM

MASNI fashion & style üzlet

Szabó Eszter EV

HU-6000, Kecskemét

Hornyik János körút 3.

hello@masnifashion.hu

+36706083652

 

Elállási nyilatkozat letöltése: ITT