TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

... it's not about brand, it's about sytle - MASNI fashion & style

Rólunk

Üdvözlünk a MASNI fashion & style oldalán!

Első „offline” üzletünket már több mint 10 éve – egészen pontosan 2008-ban – nyitottuk. Több márkaüzlet nyitása után fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy egy olyan üzletet nyissunk, ahol a hangsúly a NŐIESSÉG, mind az alkalmi, mind a hétköznapi ruhák tekintetében. Így 2014-ben úgy döntöttünk, hogy az álmot valóra váltjuk, és megnyitottuk a MASNI-t Kecskemét belvárosában. Szép lassan a többi üzletet „elhagytuk”,  a MASNI sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy már a nyitás után nem sokkal, azon kellett törjük a fejünket, hogy költözni kellene egy nagyobb üzletbe. 2016-ban költöztünk el egy új üzlethelységbe, ahol már ki tudtuk alakítani a kényelmes vásárlás és próba feltételeit, azóta is itt találtok meg minket.

 

A MASNI-ban a fő hangsúlyt az alkalmi ruhákra helyezzük, de mivel a hétköznapokat is fontosnak tartjuk, így hétköznapi, basic darabok is elérhetőek nálunk. A ruhák beszerzésénél az elegancia, a nőiesség és természetesen a minőség a fő szempont. Arra törekszünk, hogy mindenki számára megtaláljuk a stílusának megfelelő darabot, amelyet örömmel és magabiztossággal visel, bármilyen alkalomra is készül. Célunk, hogy a minden nőben ott lapuló szépséget és finomságot feltárjuk.

Mi hiszünk benne, hogy a stílus az igazi luxus, ebben igyekszünk minden Vásárlónknak segítségére lenni.

 

Régóta, és nagyon sokan kértétek, hogy legyen webshop is, ezt mi többször elhatároztuk, de valahogy eddig mindig győzött 2 érv amiért nem valósítottuk meg (… de ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor túlléptünk ezeken az érveken, és elindítottuk online üzletünket is).

Mi hisszük, hogy a személyes ruhavásárlásnak van egy "varázsa", egy élménye, és a Ti visszajelzéseitek alapján is állítjuk, hogy nem csak azért jöttetek el hozzánk, hogy gyorsan egy – egy ruhadarabot megvásároljatok, hanem azért is, mert mi mindig törekszünk arra, hogy segítsünk, és a legjobb, legelőnyösebb ruhadarabbal távozzatok tőlünk, és közben akár a ”világ nagy dolgait” is kibeszélhessük. Számunkra fontos, hogy mindig megfeleljünk annak, amit egyik kedves vásárlónk értékelésében írt: ”Gyönyörű ruhák, és az üzletben a csajok végtelen kedvesek és segítőkészek, öröm látni hogy van még ilyen!

Őszinték leszünk, a második ok, amiért húztuk halasztottuk az online üzletet, az a hatalmas munka ami mögötte van. Aki járt már nálunk, az tudja, hogy hatalmas árukészlettel dolgozunk, és azt is mindenképpen szerettük volna elkerülni, hogy az offline és online shop árukészlete ne legyen összhangba egymással. Ez nem kis informatikai feladatot jelent számunkra, hogy a bolti és a webes eladások szinkronban legyenek egymással, mert azt mi se szeretjük, ha valahol nem valós készletekkel találkozunk az online shopokban, de nálunk ez is meg fog valósulni, folyamatosan szinkronizáljuk az árukészleteket, így mindig valós készlettel fogtok találkozni az online shopban is, mintha az üzletben néznétek a ruhákat.

 

Ha tehetitek, látogassatok el hozzánk személyesen is!

Üdvözlettel,

Szabó Eszter és a MASNI fashion & style csapata

 

masni_logo